Снощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нема АБС
Collapse
X
-
Тва нямаше ли бушон?Провери го него първо....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
А като дадеш контакт светва ли лампатаиначе майката му е диагностика на АБС-а
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
на мойта като дам на контакт АБС светва като запаля не свети като натискам спирачките пакне сам пробвал при по рязко натискане
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kzна мойта като дам на контакт АБС светва като запаля не свети като натискам спирачките пакне сам пробвал при по рязко натискане
За идеята пробвай да скочиш на спирачките, ако бачка нема начин да не го усетиш.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryА като дадеш контакт светва ли лампатаиначе майката му е диагностика на АБС-а
Първоначално публикувано от ivo_redСнощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
[quote=ivo_red]Първоначално публикувано от MuryА като дадеш контакт светва ли лампатаиначе майката му е диагностика на АБС-а
Първоначално публикувано от "ivo_red":bge2rhuzСнощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?
Провери си първо бушоните. За АБС-а трябва да е отпред в двигателния отсек и е 30-на ампера.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment